El trencament d'una canonada deixa 12 hores sense aigua 40 llars del passeig de Baixador de Mira-sol


  • Comparteix:

Imatge dels treballs a la zona / Foto: Cedida

Imatge dels treballs a la zona / Foto: Cedida

El trencament d'una canonada del passeig del Baixador, entre els carrers de Terol i Salamanca, a Mira-sol, ha deixat aquest dimarts sense subministre una quarantena d'habitatges del districte entre tres quarts de vuit del matí i les vuit del vespre. La concessionària del servei d'aigua a la ciutat, Sorea, ha reparat l'avaria i ha explicat a Cugat.cat que la incidència ha estat ocasionada per les arrels d'uns arbres que havien trencat el conducte.

El procediment per reparar la canonada feta malbé s'ha allargat durant gairebé 12 hores perquè s'ha hagut de fer un forat al terra, una tasca dificultada per les pluges que han caigut aquest dimarts a la ciutat. Ho ha explicat a Cugat.cat la tinenta d'alcalde de Serveis Urbans, Cristina Paraira.

Cristina Paraira

Han substituït una canonada de sis centímetres i s'ha d'aixecar el carrer.


Les peces fetes malbé, que contenen amiant, s'han pogut retirar íntegrament, fet pel qual no s'ha hagut de posar en marxa cap protocol de seguretat extraordinari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.