La Festa Major Alternativa tindrà lloc a la Rambla del Celler amb Infinits Somriures com a pregoners


  • Comparteix:

Detall del cartell de la Festa Major Alternativa

Detall del cartell de la Festa Major Alternativa

La 8a edició de la Festa Major Alternativa (FMA) s'allargarà durant quatre dies sota el lema 'Ressuscitem Sant Cugat' i amb l'entitat social Infinits Somriures com a pregonera. Entre el 29 de juny i el 2 de juliol, el conegut com parc de l'Scalextric, a la Rambla del Celler, acollirà activitats ja consolidades com el concurs de truites i la batalla de penyes, i novetats com el concurs de postres i la batalla de rimes. Una vintena de grups de música, 14 dels quals són santcugatencs, passaran per l'escenari d'aquesta iniciativa.

No hi faltarà, a més, el concurs de Graffitti i l'Akelarre. Per l'escenari de la FMA hi passaran els grups Anti-Patiks, La Inquisición, Dropools, Gingerblast, Zapato & Cordón, Michael Luna, Zeks, Bittah, Dj. Rambla, Splinter Stiks, Pubilles Ninja, Mandràgora, Pulmón Beatbox, Dub Soul Sound System, PD Manyoses i Riki Undersounds.

Un dels membres de l'assemblea de la FMA, Andreu Massafret, ha valorat a Cugat.cat la nova ubicació de la iniciativa. Segons Massafret, l'espai d'enguany l'han escollit ells amb el vistiplau de l'Ajuntament després que en un primer moment els ubiquessin al parc de Sant Francesc, una zona que consideren que està lluny del centre.

Andreu Massafret

No podíem repetir la plaça de l'any passat, que era els Jardins de la Penya Regalèssia, perquè un estudi d'impacte acústic va determinar que era una mica problemàtic. Vam intentar que hi hagués pocs veïns i aquí enfocant l'escenari cap a una certa direcció no afectàvem directament cap veí.


Massafret ha explicat que els pregoners d'enguany seran representants de l'entitat de lleure per a discapacitats Infinits Somriures, que celebren el cinquè aniversari, una efemèride que consideren important per la tasca social que desenvolupa l'associació a Sant Cugat.

Andreu Massafret

És una entitat del poble que fa cinc anys que treballa en una causa que evidentment ens agrada. Com que fa cinc anys i s'han sumat als col·lectius que preparen la Festa Major hem volgut que ho fessin ells.


El pregó es farà el dijous 30 de juny, segon dia de festa alternativa, a les nou del vespre.

Horaris
Tot i que no està del tot tancat, Massafret ha avançat que els horaris de tancament de la festa dels quatre dies seran diferents. En aquest sentit, ha explicat que el primer dia, dimecres 29 de juny, la festa acabarà a les onze de la nit, dijous a les dues de la matinada, divendres a les tres i dissabte, l'últim dia, a les quatre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.