L'espai creatiu compartit La Cleda obre portes a Sant Cugat


  • Comparteix:

L'espai està situal al carrer Dos de Maig

L'espai està situal al carrer Dos de Maig

L'espai creatiu de treball compartit La Cleda ha obert les portes aquest maig a Sant Cugat. Es tracta d'un viver de professionals 'freelance' locals i internacionals que actualment està format per arquitectes, activistes ecologistes, programadors i enginyers biomecànics de cinc nacionalitats diferents. La iniciativa vol ser un espai on treballar amb gent amb diverses inquietuds creatives i compartir recursos en un espai obert a noves idees on es concilia la vida professional i personal.

La col·laboradora de La Cleda Vanessa Braco destaca que la voluntat d'aquesta iniciativa és anar més enllà d'un espai exclusivament laboral.

Vanessa Braco

Actualment és un espai de treball col·laboratiu però no volem que sigui només un espai on venim a treballar. Volem que es converteixi en una petita comunitat on ens ajudem els uns als altres amb les qualitats que tenim cadascun de nosaltres.


En un futur, l'espai vol començar a organitzar 'workshops' i diverses activitats per donar valor afegit al projecte. La Cleda està ubicada al número 4 del carrer de Dos de Maig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.