Alumnes de Sant Cugat omplen el Teatre-Auditori amb la Cantània 2016


  • Comparteix:

Mig miler d'alumnes de 3r, 4t, 5è i 6è de primària d'escoles de Sant Cugat i d'altres municipis del Vallès Occidental han pujat aquest dimarts a l'escenari del Teatre-Auditori en dos torns i s'han posat a la pell del déu de l'amor, Cupido, per ajudar una jove de la cort de Versalles, la Mimí, a buscar parella. És la sinopsi de la Cantània d'enguany, que, sota el títol 'Babaua. Les desventures de Mimí', es representa també aquest dimecres i dijous en sessions al matí i a la tarda. Més enllà del seu pas per Sant Cugat, la Cantània serà interpretada per uns 42.000 nens i nenes de diferents ciutats catalanes i d'Europa.

'Babaua' ha convidat un Teatre-Auditori amb l'aforament complet a viatjar en el temps amb la Mimí per trobar l'home de la seva vida. En aquest itinerari, la protagonista, interpretada per la soprano Anna Alborch, coneix llums i ombres del progrés humà i visita indrets com Anglaterra, la Xina, l'Amèrica dels indis i vaquers i, fins i tot, l'espai exterior.

La primera sessió d'aquest espectacle ha tingut la presència d'alumnes de l'escola Santa Isabel. Els infants han explicat a Cugat.cat com han viscut l'experiència i què ha estat el que més els ha agradat.

Nens i nenes

Ho hem preparat a les classes de música. / Ens ho hem passat molt bé. / M'ha agradat la segona cançó. / Portem un mes preparant-ho.


No només la canalla ha sortit satisfeta de la funció. Les mares i els pares ho han viscut d'una manera ben especial.

Pares i mares

Ens ho hem passat molt bé. Hem vingut el pare, la mare i l'àvia. / Ha estat una experiència inoblidable. / Ha estat molt maco, molt maco.


Cugat.cat posa a disposició de tothom les actuacions íntegres de la Cantània 2016 de forma gratuïta. Ara bé, aquells que vulguin adquirir el DVD amb la funció poden entrar a la botiga on-line i fer una reserva per comprar-lo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.