Daniel Ruiz-Trillo presenta 'Vint-i-cua', un llibre on juga amb les paraules


  • Comparteix:

Detall de la portada / Foto: Vinticua.wordpress.com

Detall de la portada / Foto: Vinticua.wordpress.com

L'escriptor Daniel Ruiz-Trillo ha publicat el recull de contes 'Vint-i-cua', on juga amb les paraules per explicar 22 històries. Palíndroms, jocs de paraules i ambigüitats són alguns dels recursos que l'autor ha utilitzat en aquesta obra editada per Voliana Edicions. Es presentarà el 17 de juny a la llibreria Alexandria a les vuit de la tarda.

Tots els títols dels contes són palíndroms, és a dir, que llegint d'esquerra a dreta o de dreta a esquerra es llegeix la mateixa paraula. Ruiz-Trillo assegura que és un apassionat d'aquesta mena de jocs i reivindica la vitalitat de la llengua.

Daniel Ruiz-Trillo

Es pot jugar amb la llengua i demostrar que no és una estructura clàssica, vella i desgastada. És tot el contrari.


Les 22 històries són autònomes però tenen com a fil conductor aquests jocs de paraules i dobles sentits que se succeeixen en cada capítol. De fet, el número 22 apareix en totes les històries. La poeta, escriptora i periodista Marina Antúnez signa el pròleg. La foto de portada és obra de la també poeta i fotògrafa Carmen Esteban.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.