Quatre escoles de Sant Cugat participen en el projecte 'Música en conjunt' per millorar els resultats acadèmics


  • Comparteix:

Quatre escoles de Sant Cugat estan desenvolupant durant aquest curs el projecte 'Música en conjunt', una iniciativa promoguda per l'Ajuntament que pretén millorar els resultats escolars a través de l'educació musical. El consistori treballa amb l'escola municipal de música Victòria dels Àngels, que ofereix formació especialitzada al professorat dels centres, i té el suport del departament d'Ensenyament. L'àrea d'Educació de l'Ajuntament destina 60.000 euros per curs per tirar endavant aquest projecte.

La regidora d'Educació, Esther Salat, ha explicat que el programa pretén donar un valor afegit al projecte educatiu de cada escola i referma la voluntat de l'Ajuntament de democratitzar l'educació musical més enllà dels centres especialitzats.

Esther Salat

És un programa que ha d'ajudar a singularitzar els projectes educatius de les escoles, que facin del programa un valor afegit del projecte, i per a l'Ajuntament és un procés de democratització de l'educació musical.


La directora de l'escola Turó de Can Mates, un dels centres implicats, Núria Puigdomènech, ha valorat la iniciativa, que enguany s'ha iniciat de manera oficial, després de dos anys de proves pilot. Puigdomènech considera que rebre el suport directe de l'escola municipal de música és una oportunitat per millorar el projecte.

Núria Puigdomènech

És una oportunitat poder tenir aquest ajut que ve de l'escola de música perquè permet aprofundir molt més a acabar de consolidar el projecte.


Les escoles l'Olivera, Ciutat d'Alba i Collserola són la resta de centres que tira endavant aquest projecte tant en els cicles d'infantil com en els de primària.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.