Núñez remarca que la darrera sentència del TSJC sobre Torre Negra deixa clar que l'Ajuntament actua 'de mala fe'


  • Comparteix:

La masia de Torre Negra

La masia de Torre Negra

El grup Núñez i Navarro adverteix a l'Ajuntament que la darrera sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) deixa clar que el consistori i la Generalitat han actuat fora de dret i 'amb temeritat i mala fe'. És la valoració que fa el grup immobiliari després que el tribunal hagi anul·lat la modificació del PGM a l'àmbit de la Torre Negra aprovada el 2012, un pas que havia canviat la classificació de la major part dels sòls del sector de la condició d'urbanitzable no delimitat a la de no urbanitzable.

Rafael Jiménez és l'advocat de Núñez i Navarro, principal propietari de la zona.

Rafael Jiménez

Per segona vegada, els tribunals li diuen a l'Ajuntament que ha actuat amb temeritat i mala fe.


Jiménez ha valorat que l'Ajuntament hagi anunciat una altra modificació del PGM a Torre Negra per mantenir el sòl de l'àmbit com a no urbanitzable.

Rafael Jiménez

Si l'Ajuntament comença una altra modificació del PGM, estudiarem les actuacions del consistori i posarem en marxa les accions que considerem necessàries.


Preguntat sobre la possibilitat d'arribar a algun acord amb l'Ajuntament per acabar amb el conflicte de Torre Negra, l'advocat ha assegurat que cap persona del consistori s'ha posat en contacte amb el grup immobiliari després de la darrera sentència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.