Els Caparrots celebren avui la segona edició de la Diada de Testes


  • Comparteix:

Edició passada de la diada de Testes / Foto: Localpress

Edició passada de la diada de Testes / Foto: Localpress

Els Caparrots i els Capgrossos, la seva colla més jove, celebren aquest dissabte la Diada de Testes, que és la festa pròpia de l'entitat i que arriba a la segona edició després d'una aturada. La trobada tindrà lloc a la plaça de l'Om entre les onze del matí i les dues del migdia amb balls, música tradicional i parlaments.

Els balls de Capgrossos, del seguici, de Caparrots i de Loreena McKennitt donaran el tret de sortida a la jornada a les onze del matí. A dos quarts d'una, es presentaran els diferents Caparrots i Capgrossos que formen l'entitat. A més, anunciaran la tornada de la celebració del Caparrot de l'Any a la Festa Major de 2017 i exposaran el calendari del procés de selecció. A la una del migdia, tindrà lloc el Ball de Testes que acabarà a les dues amb la cloenda de la diada.

El col·lectiu de Caparrots i Capgrossos demana que la Diada de Testes s'instauri en el calendari de festes de cultura popular i tradicional de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.