Ja es poden presentar propostes al concurs 'Petits Talents' de Cugat.cat


  • Comparteix:

Edició anterior del festival

Edició anterior del festival

Els infants de tres a 16 anys que vulguin actuar al festival Petits Camaleons ja poden presentar la seva proposta al concurs 'Petits Talents', organitzat per Cugat.cat. El termini de presentació s'allargarà fins al 14 de setembre i els interessats hauran d'enviar la seva actuació en un vídeo de dos minuts de durada màxima a l'adreça petitstalents@cugat.cat a través del sistema WeTransfer.

Els interessats han d'enviar una gravació amb la proposta musical que presentaran, en cas de ser seleccionats, al 'Petits Talents'. El concurs està obert a interpretacions musicals i vocals d'un sol infant o d'un grup de fins a tres persones.

Cada participant només pot presentar una proposta. Amb l'actuació cal adjuntar tota la informació del tema escollit, és a dir, especificar el nom i si es tracta d'un tema propi o d'una versió. A més, cal indicar les necessitats tècniques per a l'actuació en directe.

També cal adjuntar escanejada l'autorització dels drets d'imatge dels menors que permet publicar les actuacions a Cugat.cat i al DVD de la botiga.

Les bases completes del concurs es poden trobar al blog del 'Petits Talents'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.