Les vivències dels avis de la Llar de la Parròquia, reflectides al 'Mural de la vida'


  • Comparteix:

Els usuaris de la Llar d'Avis de la parròquia han compartit les experiències de la seva vida amb alumnes de quart de primària de l'escola Joan Maragall, que ho han plasmat en una trentena de dibuixos que el grup de joves Artefakte del Taller Triangle han convertit en 'El Mural de la vida'. L'obra es pot veure al carrer del Torrent de la Bomba i reflecteix escenes i moments de la vida de la gent gran, així com una pintura que significa el diàleg entre grans i petits.

És la segona vegada que l'entitat fa possible aquest projecte artístic. L'any passat el mural va anar a càrrec d'alumnes de l'escola Ciutat d'Alba i l'objectiu és que tots els centres públics de la ciutat tinguin la possibilitat de col·laborar en aquesta iniciativa.

Avis i àvies de la llar s'han trobat amb la canalla i els han explicat com era l'educació quan eren petits, el món laboral de fa més de mig segle i també les seves aventures. Les dues parts han explicat els detalls de l'experiència.

Avis i nens

Vaig explicar els jocs que hi havia. / Els hi expliques la vida i el que hem fet. / Hi havia qui saltava del tren per esquivar el revisor!


Els membres del grup Artefakte Pep Herrera i Roger Pérez han explicat a Cugat.cat el repte que suposa plasmar l'obra de la canalla en un gran mural.

Pep Herrera i Roger Pérez

És el segon any que ho fem i és una gran responsabilitat. / M'agradaria destacar el xoc generacional, ja que els dos extrems de la vida es toquen.


La Llar d'Avis de la Parròquia ha seguit la celebració aquest dissabte amb la 34a edició dels Jocs Florals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.