Opel Autocugat compta, des d'ara, amb servei oficial de BMW

L'Autoescola Campus s'ha emportat 10 Opels Corsa com aquest

Societat

Publicat el 11/jun/04 per Silvia Gonzalez

Opel Autocugat compta, des d'ara, amb un servei oficial de BMW, gràcies al contracte que el concessionari ha signat amb BMW España Ibérica. Això ha anunciat el president de l'empresa, Josep Mª Negre, durant l'entrega de deu Opels Corsa a l'Autoescola Campus de la Universitat Autonòma de Barcelona.

L'autoescola Campus de la UAB ha comprat deu vehicles nous a Opel Autocugat per valor de 120.000 euros. L'adquisició dels cotxes comporta un acord entre les dues empreses de promocionar-se mútuament, a través de les seves pàgines web.

D'altra banda, el president d'Opel Autocugat, Josep Mª Negre, ha anunciat que el concessionari disposa des de fa un mes d'un servei oficial de BMW. Negre ha comentat que convertir-se en una empresa multimarca era l'opció més rentable per Opel Autocugat:

Josep Mª Negre

Segons la llei podem ser un concessionari multimarca, i ja hem notat un bon funcionament de cotxes BMW


Altres objectius d'Opel Autocugat és promocionar-se amb la venta de vehicles a autoescoles. L'administrador d'Autoescola Campus, Antoni Terris, ha dit que la seva política és renovar la flota de cotxes de forma bianual:

Antoni Terris

Volem que els nostres nois utilitzin cotxes nous que els faciliti l'aprenentatge


Opel Autocugat treballa a Sant Cugat des de fa 13 anys, i fa dos que opera des de les noves instal.lacions a l'avinguda Cerdanyola número 100.