La 5a edició de La Nit en Blanc arriba el 4 de juny amb més propostes i la voluntat de seduir a més públic


  • Comparteix:

La lluna serà a partir d'ara la imatge de La Nit en Blanc

La lluna serà a partir d'ara la imatge de La Nit en Blanc

La 5a edició de La Nit en Blanc arribarà el 4 de juny amb un increment d'activitats i la voluntat de superar els 10.000 visitants de l'any anterior. Per fer-ho possible, un centenar d'establiments obriran portes fins a la mitjanit per donar la benvinguda a l'estiu i incentivar les vendes del comerç local. La iniciativa, organitzada per l'associació Sant Cugat Comerç (StC), oferirà degustacions, desfilades de moda, classes i exhibicions de ball, música en directe, promocions i sorpreses als visitants que vesteixin de blanc.

Sant Cugat Comerç oferirà premis com barrets blancs, fotografies en 3D, crispetes i cotó de sucre als visitants que tinguin la targeta de fidelització Sant Cugat a la Butxaca. Un total de 26 establiments participaran en el primer concurs d'aparadors. El guanyador, el segon i el tercer finalista del certamen s'anunciaran quan acabi la jornada.

El gerent de l'associació, Jesús Carballo, ha explicat que els santcugatencs trobaran propostes dins i fora els comerços.

Jesús Carballo

Aproximadament, 100 comerços participaran activament a la proposta obrint fins les 12 de la nit i fent activitats dins els seus negocis ja sigui amb un tastet, amb un obsequi als seus clients o convidant a una copa de cava.


L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha apuntat que el repte que té la ciutat és la vitalització del comerç.

Mercè Conesa

Cinc edicions de La Nit en Blanc mostren que no som una ciutat dormitori i per això sortim a la nit i mostrem tot aquest aparador, tot aquest potencial que és Sant Cugat.


El Grup Catalònia i l'associació de comerciants s'uneixen enguany per visibilitzar el col·lectiu de la fundació i donar-los l'oportunitat de participar activament en la iniciativa. Els propietaris de la targeta Sant Cugat a la Butxaca es podran fer una fotografia 3D en un 'photocall' que s'instal·larà a la plaça d'Octavià i simularà un vol amb catifa màgica per sobre el Monestir.

La solidaritat serà present amb un mural solidari al carrer de Santiago Rusiñol, on els participants estamparan les seves mans per recaptar fons per Epona, Infinits Somriures i l'associació Suport Salut Mental. L'obra Social La Caixa farà un donatiu per aquestes entitats per cada mà que aparegui al mural fins un màxim de 1.800 euros per associació. Aquesta és l'única proposta que es farà en dos torns, de deu del matí a dues del migdia i de cinc de la tarda a deu de la nit.

Propostes musicals
A La Nit en Blanc, la música també hi té un paper destacat. L'Escola Fusió és una de les principals entitats col·laboradores i enguany proposa activitats a set escenaris. A partir de les cinc, els visitants podran veure i escoltar diverses formacions de petit format. Els més actius podran participar a una batucada popular que començarà a la plaça d'Octavià i finalitzarà a la plaça de Sant Pere. La plaça de Barcelona acollirà una ballada de swing on 40 parelles dansaran al so de la música de la Big Band Orquestra de Fusió.

També a la plaça de Barcelona, els més inquiets es podran animar i ballar swing i country. Allà farà una marató d'aquesta música durant tres hores i mitja amb un llistat de 40 cançons sense parar.

Esart també col·labora a La Nit en Blanc amb la projecció de curtmetratges, música en directe de DJ i teatre musical a dos quarts de vuit a la plaça dels Quatre Cantons.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.