El Sant Q Beer omplirà de cervesa i música la plaça de Barcelona per Festa Major


  • Comparteix:

Cartell promocional

Cartell promocional

El festival Sant Q Beer tornarà per Festa Major a la plaça de Barcelona amb dues jornades amb música en directe, activitats lúdiques i tallers per aprendre a fer cervesa, entre altres. La iniciativa, en què participaran 16 cervesers i cinc parades de menjar, tindrà lloc el cap de setmana del 2 i 3 de juliol.

Les activitats començaran el dissabte de Festa Major a les dotze del migdia amb malabars i activitats infantils. A les sis de la tarda, hi haurà una demostració de com fer cervesa artesana a càrrec de Pablo Vijande i Kitchen Beer i, a dos quarts de vuit, tindrà lloc l'activitat Beer Cocktails & Show, amb Aleix Vinvinguts. Ja a la nit, a dos quarts d'onze, hi haurà actuacions musicals. Les activitats de dissabte acabaran a les tres de la matinada.

Diumenge, les activitats es reprendran a les dotze del migdia amb més malabars i activitats infantils i, a les sis de la tarda, començarà una batukada a la Rambla del Celler que acabarà a la plaça de Barcelona a les set. Mitja hora més tard, s'hi celebrarà una cursa de cambrers i, a les nou de la nit, tindrà lloc l'actuació en directe de Saltors. A dos quarts d'onze de la nit, punxarà el discjòquei Ricky Undersounds, que tancarà la fesca a les dotze de la nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.