Amics de la Unesco recullen 7.000 euros en el sopar pro-Romania


  • Comparteix:

Els diners es destinaran a un dispensari i una escola per nens amb retard escolar

Els diners es destinaran a un dispensari i una escola per nens amb retard escolar

L'Associació Amics de la Unesco Valldoreix-Sant Cugat ha recaptat 7.000 euros en el sopar solidari que ha organitzat per ajudar a la localitat romanesa de Roman. Els diners recollits amb la venda de les entrades es destinaran a la compra d'uns terrenys on es contruirà un dispensari i aules que atenguin nens amb retard escolar.

Unes dues-centes persones s'han aplegat al pavelló de voleibol de Valldoreix per aportar el seu gra de sorra en una causa solidària. Les veus de la coral Harmonia han donat el tret de sortida a una nit que ha recollit 7.000 euros perquè els ciutadans de Roman puguin afrontar l'hivern en millors condicions.

Per aquest motiu, els diners recaptats permetran l'adquisició d'uns terrenys al nord de la ciutat, en què la Fundació Pacea s'encarregarà de construir un dispensari i aules que formaran nens amb retard escolar. Un actuació que serà possible gràcies a l'esforç dels Amics de la Unesco, així com de les entitats de Valldoreix i Sant Cugat que han fet pinya en aquest projecte. Ho diu el president de l'entitat, Llorenç Batchallí:

Llorenç Batchallí

Si no fos per altres entitats això no hauria estat possible, per això aprofito per continuar demanant el suport del teixit associatiu local


Batchallí ha remarcat que al marge d'aquesta iniciativa, els Amics de la Unesco continuaran treballant en la campanya d'apadrinaments amb aportacions mensuals de 18 euros. A dia d'avui, el col.lectiu valldoreixenc ha aconseguit la confiança d'un centenar de ciutadans.

L'Entitat Municipal Descentralitzada de Valldoreix també ha col.laborat en l'organització d'aquest acte. El vocal de Serveis Personals, Josep Casadellà, s'ha mostrat orgullós de la tasca que ha dut a terme els Amics de la Unesco i de la fita assolida en aquest sopar:

Josep Casadellà

M'omple de satisfacció la iniciativa dels Amics de la Unesco, sobretot el fet que la meitat dels socis siguin de Valldoreix


Durant la vetllada s'han sortejat entre els assistents una quarentena de quadres d'artistes santcugatencs com Pep Blanes, Mercè Diogène i Joan Marigot, entre d'altres. El sopar pro-Romania ha comptat amb el suport de l'EMD, l'Ajuntament de Sant Cugat i el restaurant del Casalet de Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.