Obertes les inscripcions per a la primera Escola d'Estiu de Cal Temerari


  • Comparteix:

Cartell de la proposta / Foto: Cal Temerari

Cartell de la proposta / Foto: Cal Temerari

Cal Temerari escalfa motors per a la primera Escola d'Estiu de formació política, una proposta que tindrà lloc entre el 8 i el 10 de juliol a Fogars de Montclús, al Baix Montseny. La cita, que vol ser un punt de trobada i reflexió de diverses tradicions polítiques, tindrà la presència de l'escriptor i filòsof Santiago Alba Rico i l'exdiputat de la CUP David Fernández, entre d'altres. Les inscripcions costen 75 euros i estan obertes fins al 6 de juny.

La sessió inaugural serà la presentació del llibre 'Podem continuar sent d'esquerres?', de Santiago Alba Rico, amb el mateix autor i l'exdiputat David Fernández.

Les ponències es faran entre divendres al vespre, dissabte i diumenge, i tindran la participació del secretari de CGT Catalunya, Josep Garcia, el diputat de la CUP Albert Botran i la militant de Dones Llibertàries Mireia Redondo, entre d'altres.

Les inscripcions es poden dur a terme presencialment a la taverna de Cal Temerari i per correu electrònic a contacte@caltemerari.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.