Valldoreix dóna força al moviment jove amb la inauguració de l'Espai Jove


  • Comparteix:

Valldoreix ha donat aquest dissabte el tret de sortida oficial a l'Espai Jove del territori amb una festa a la plaça del Casal de Cultura que ha aplegat prop d'un centenar de persones. El nou centre, ubicat al Nou Espai Cultural (NEC), neix amb la voluntat de ser un punt de trobada per al jovent del territori, mentre no estigui enllestida la instal·lació ubicada al garden contigu a l'edifici de l'EMD, per a la qual l'entrada en funcionament encara trigarà. Grafitis, una mostra de hip-hop i rap, i una actuació de música electrònica han estat alguns dels plats forts d'aquesta inauguració.

La inauguració ha arrencat amb la presentació del documental 'La Jungla a Europa' dels santcugatencs Dani Velázquez i Yves Dimant. Una mostra de grafitis i de bumper ball ha omplert bona part de la tarda i ha donat pas a l'Escenari Boig, on diversos joves de la ciutat han ofert una mostra de hip-hop, micro obert i reggae i rap.

Paral·lelament, a les instal·lacions de l'Espai Jove NEC, s'ha habilitat un punt d'informació i recollida de propostes de què volen els joves de Valldoreix. Com explica el vocal de Joventut de l'EMD, Bernat Gisbert, un dels principals objectius d'aquest nou espai és oferir un espai de trobada.

Bernat Gisbert

Som conscients que el jovent està molt diversificat. Per això volem crear un espai de trobada per a tots.


L'Espai Jove està ubicat al NEC, a l'entorn del Casal de Cultura, i obre els dimarts i dijous de dos quarts de set a dos quarts de nou del vespre. Els serveis que ofereix actualment són una aula d'estudi, una zona 'play', un espai on assessorar-se, cicles de cinemes, xerrades i diverses activitats i tallers formatius. Es tracta, però, d'una ubicació provisional, ja que l'EMD espera poder ubicar aquest espai al futur equipament del 'garden'.

Bernat Gisbert

Aquest espai jove s'instal·larà al garden. Encara trigarà uns anys, no sabem si serà aquest mandat.


La inauguració s'ha tancat amb l'actuació de música electrònica d'ENNVY Dj's.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.