La formació professional dual uneix el Leonardo da Vinci i FGC


  • Comparteix:

Una imatge de la presentació del conveni a Rubí / Foto: FGC

Una imatge de la presentació del conveni a Rubí / Foto: FGC

Els alumnes del cicle formatiu en Sistemes de Telecomunicacions i Informàtics de l'institut Leonardo da Vinci s'incorporaran aquest curs a Ferrocarrils de la Generalitat per completar els seus estudis de formació professional dual. El departament d'Ensenyament ha signat aquest divendres un conveni amb l'operador públic per impulsar l'especialitat de manteniment ferroviari en aquest model de formació i l'institut santcugatenc és un dels primers quatre centres que s'hi sumarà.

La formació professional dual és un model que combina estudis al centre educatiu i estades en empreses, on els alumnes entren en contacte amb la realitat professional amb la qual es trobaran quan acabin el cicle. L'objectiu és acostar el projecte educatiu el màxim possible a les necessitats de les empreses i millorar l'ocupabilitat dels alumnes. Els estudiants reben, a més, una compensació econòmica.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.