Un cotxe robat a Sant Cugat, clau en la investigació de l'assassinat de Jordi Comas


  • Comparteix:

L'escorcoll i detenció d'alguns dels implicats / Foto: Mossos d'Esquadra

L'escorcoll i detenció d'alguns dels implicats / Foto: Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquesta setmana els presumptes responsables de l'assassinat de l'empresari gironí Jordi Comas, després de tres anys i mig d'investigació, per a la qual ha estat clau el seguiment d'un vehicle. Segons fonts properes a la investigació, aquest cotxe va ser robat dies abans a Sant Cugat.

El vehicle, entre d'altres indicis, ha portat els Mossos d'Esquadra a la detenció de set persones, tot i que la investigació continua oberta. De moment, el jutjat d'instrucció número 2 de Sant Feliu de Guíxols ha enviat a presó incondicional sense fiança tres dels detinguts per l'assassinat del president de la patronal gironina FOEG, Jordi Comas, durant un assalt a casa seva, a Platja d'Aro, el 18 de novembre del 2012. La jutgessa els hi imputa delictes d'assassinat, robatori amb violència i pertinença a grup criminal. Són els mateixos delictes que atribueix a altres quatre detinguts que han passat a disposició judicial també aquest divendres, però han sortit en llibertat provisional, tres d'ells amb la prohibició de sortir del país.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.