El 8 de juny s'obren les inscripcions per als cursos i tallers de la XCCP


  • Comparteix:

Fragment del cartell promocional dels cursos

Fragment del cartell promocional dels cursos

El període d'inscripcions per als cursos i tallers de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP) romandrà obert entre el 8 i el 17 de juny. La ciutadania pot inscriure's a algunes de les més de 50 propostes pensades per a l'estiu i entre les quals destaquen més activitats de lindy hop, tallers de 'Do it yourself' i cursos de cuina refrescant. La informació de les activitats està disponible a centresculturals.santcugat.cat.

De juliol a setembre, la programació inclou propostes diferents i pensades per a totes les edats. El gruix de les propostes toca des de les noves tecnologies al benestar personal; passant per la formació musical, la sostenibilitat, l'art i l'esport, entre d'altres.

Novetats del catàleg d'estiu
- Les propostes gastronòmiques s'incrementen amb cursos de llets vegetals, batuts i sucs verds; gaspatxos i vichyssoise; maridatges frescos i estiuencs.
- L'oferta relacionada amb el lindy hop continua potenciant-se amb un curs de charleston d'iniciació (swing sense parella), iniciació als aeris del lindy hop i una de les seves coreografies: el california routine.
- Es potencien les activitats lligades al món DIY (do it yourself) amb classes de costura a màquina i tradicional, art floral i cal·ligrafia natural.

Els centres
Els sis centres que acolliran tota la programació són la Casa de Cultura, el Casal TorreBlanca, el Casino la Floresta, el Casal les Planes, el Casal Mira-Sol i el Centre d'Art Maristany.

La Xarxa de Centres Culturals també disposa de perfil a Instagram i a Twitter @centresculturals.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.