Els Museus de Sant Cugat comencen les activitats d'estiu aquest dissabte


  • Comparteix:

Detall del cartell de les activitats / Foto: Museu.santcugat.cat

Detall del cartell de les activitats / Foto: Museu.santcugat.cat

Els Museu del Monestir, el Museu del Tapís Contemporani i el Celler Modernista oferiran activitats per a tota la família durant la temporada d'estiu. Descobrir l'Arxiu Municipal, aprendre a fer tapís i una gimcana per la història són algunes de les propostes de juny a setembre d'aquests equipaments. Les activitats, disponibles a la web dels museus, comencen aquest dissabte.

El personatge l'Ot del Paperot és l'encarregat de mostrar el funcionament de l'Arxiu Municipal aquest dissabte a dos quarts de dotze. La següent cita és el 30 de juny amb una activitat al Museu del Tapís Contemporani-Casa Aymat per aprendre la tècnica bàsica del tapís, també a dos quarts de dotze.

L'endemà, 1 de juliol a les sis de la tarda s'ofereix una oportunitat per descobrir el Monestir a partir de les històries i curiositats dels seus antics residents. Els capitells són els protagonistes de la proposta del 2 de juliol amb la visita teatralitzada al Claustre amb la companyia Mira-sol Teatre.

El Celler Modernista s'incorpora a la programació estiuenca el dissabte 9 de juliol amb l'activitat 'Els animals del món rural' que traslladarà els participants al Sant Cugat del 1900. Dissabte 16 de juliol, la programació torna al Claustre amb una activitat familiar encaminada a inspirar els visitants.

La història de l'Arca de Noè és la protagonista de l'activitat que planteja el Museu del Monestir el 23 de juliol. El juliol finalitza amb l'activitat 'Amb roba i botons, quedem ben bufons!' on es faran autoretrats a partir de teixits. Això serà a la Casa Aymat.

L'activitat no s'atura a l'agost i el dissabte 6 els capitells tornen a sortir a escena amb una nova visita teatralitzada. El dissabte vinent, torna la gimcana històrica cap al 1900.

El primer dissabte de setembre, el dia 3, els capitells tornen a parlar. Del 15 al 18 de setembre, se celebra la 9a edició del Patrimoni Viu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.