Els Gausacs volen portar el 5 de 8 a la diada de Sabadell d'aquest diumenge


  • Comparteix:

Moment del 5 de 8 de la Diada dels Gausacs

Moment del 5 de 8 de la Diada dels Gausacs

Els Castellers de Sant Cugat volen portar el 5 de 8, també conegut com la Catedral, aquest diumenge a Sabadell en la celebració del 22è aniversari dels Saballuts. Els assajos d'aquest dijous i divendres acabaran de definir si els Gausacs porten el castell de gamma alta de vuit a la cocapital vallesana. Seria la segona vegada que els camises verdes descarreguen aquesta construcció a plaça després d'estrenar-lo a la seva Diada novembre passat.

El cocap de colla dels Gausacs, Biel Samsó, ha posat en valor fer un castell d'aquestes dimensions a principis de temporada.

Biel Samsó

Al novembre arribes tancant temporada amb tots els castells a l'esquena en un estat de forma i un nivell tècnic molt alt. Afrontar aquest repte a principis de juny suposa un pas evolutiu en l'estat tècnic de la colla i, per tant, és un repte importantíssim.


Els camises verdes volen portar a Sabadell, a més del 5 de 8, un altre dels bàsics de vuit, el 4 de 8. Samsó també ha explicat que per Festa Major els agradaria poder lluir el 5 de 8, el 2 de 8 amb folre i el pilar de 6.

Biel Samsó

Ens encantaria descarregar el 5 de 8 aquest cap de setmana i evidentment ajuntar el 5 de 8 i el 2 de 8 amb folre a la nostra Festa Major. Això seria un repte importantíssim per als Castellers de Sant Cugat.


L'actuació d'aquest diumenge serà a les dotze del migdia a la plaça del Mercat Central de Sabadell. Els Xicots de Vilafranca acompanyaran els Saballuts i els Gausacs en aquesta festa castellera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.