Tret del sortida als tallers de propostes dels pressupostos participatius


  • Comparteix:

Les propostes es van recollir del 22 d'abril al 15 de maig / Foto: Localpres

Les propostes es van recollir del 22 d'abril al 15 de maig / Foto: Localpres

Els tallers de propostes dels pressupostos participatius comencen aquest dissabte amb la primera de les tres sessions. Hi podran participar només les persones que hagin passat el filtre dels tècnics municipals. La jornada es farà a la biblioteca de Volpelleres a dos quarts d'onze del matí.

500 de les 955 propostes presentades pels santcugatencs van passar el tall i donaran dret a les persones que les han presentat a defensar les propostes al taller. Això sí, de cada projecte presentat només hi podrà participar una persona per la limitació de l'espai. El comissionat de Participació Ciutadana, Joan Puigdomènech, considera que la participació de gairebé 1.000 propostes demostra que Sant Cugat és una ciutat activa.

Joan Puigdomènech

Si ho comparem amb altres poblacions que han fet aquest tipus de processos, la participació és alta. Hem de treure profit de tota aquesta gent participant.


El procés participatiu està dotat amb dos milions d'euros dels pressupostos municipals dels propers dos anys. Les properes sessions es faran al Casal de Mira-sol el dissabte de la setmana vinent i a l'Aula Magna de l'Escola de Música Municipal Victòria dels Àngels, el 18 de juny.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.