Comença la construcció del pavelló de la Guinardera


  • Comparteix:

Les obres ja han començat

Les obres ja han començat

Les obres de construcció del pavelló de la Guinardera han donat el tret de sortida aquesta setmana, amb la previsió que estiguin enllestides d'aquí a 16 mesos. La nova instal·lació oferirà tres pistes en posició transversal, la mateixa disposició del pav 3 de la Rambla del Celler, i estarà ubicada al costat de la pista d'atletisme i el camp de rugbi.

El rectangle esportiu serà de 53x32 metres i tindrà una graderia amb capacitat per a 300 persones assegudes i quatre places per a persones amb mobilitat reduïda. A més, s'urbanitzarà l'entorn immediat del pavelló, superfície que sumarà 6.750 metres quadrats. L'accés al nou pavelló es podrà dur a terme des de l'actual recepció i també des de l'exterior.

El pressupost de l'obra és de 3,2 milions d'euros. La seva direcció ha estat adjudicada a Basterrechea-Tejada Arquitectes SLP i Ferran Pelegrina i Associats SLP, que formen la UTE DF Pavelló Esportiu La Guinardera. El projecte ha estat redactat per l'equip 080 Arquitectura SLP, mentre que els treballs els duran a terne les empreses Arcadi Pla SA i Constructora Calaf SAU, que componen la UTE Pavelló La Guinardera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.