L'Street Art Reciclatge posa l'art a disposició del medi ambient


  • Comparteix:

Una de les obres de la jornada

Una de les obres de la jornada

La 1a jornada Street Art Reciclatge ha transformat aquest dissabte el rebuig en obres d'art. A partir d'escultures i diverses peces fetes amb materials reciclats, la iniciativa ha buscat conscienciar la ciutadania sobre la necessitat de reutilitzar i reciclar.

Street Art Reciclatge és una jornada artística i de sensibilització sobre la reutilització. Deu artistes han creat escultures a partir de residus amb un missatge en comú: posar en valor aquests materials, alertar de l'impacte ambiental que causen i destacar la importància de l'aprofitament. Així ho han defensat alguns dels autors amb les seves peces.

Artistes

El meu missatge és que allò que vols tenir t'ho pots fer tu mateix. / Vull que la gent ho gaudeixi. / Hem agafat CD per construir un nou element.


Enguany, han participat els artistes Núria Benet, Pep Borràs, Fiona Capdevila, Pol Costa, Layla d'Angelo, Jaume de Cordoba, Alexandra Granados, Joan Marc Llapispanc, Pam Marwede, Virginia Rondeel, Joan Carles Sule-Duc i Inge Nows. Sota el lema 'La bellesa responsable', la jornada s'ha completat amb tallers artístics amb residus per al públic familiar. Com ha explicat el coordinador d'Entretallers, Paco Minuesa, l'objectiu és conscienciar la ciutadania amb l'art com a vehicle.

Paco Minuesa

És una jornada de conscienciació sobre el reciclatge i ho fem a través de l'art, que és una fórmula magnífica.


Aquesta iniciativa està finançada amb fons d'Ecoembes i Ecovidrio per a campanyes de foment de la recollida selectiva i el reciclatge d'envasos als municipis. La intenció de l'organització és repetir-la l'any vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.