El Ral·li Mas Gener-Monestir viu la cinquena edició amb una trentena de vehicles


  • Comparteix:

El Ral·li Mas Gener-Monestir ha celebrat aquest diumenge la cinquena edició amb la participació de gairebé una trentena de cotxes clàssics i antics. Els vehicles han recorregut 26 quilòmetres i s'han aturat a la plaça d'Octavià per fer les delícies dels curiosos. Aquesta iniciativa de l'Associació de Propietaris i Veïns de Mas Gener va néixer en el programa d'activitats de la Festa Major del barri mirasolenc, però en els darrers tres anys s'ha convertit en una proposta independent que vol continuar creixent en participació.

Gairebé una trentena de quilòmetres i de vehicles han generat aquest diumenge molta expectació a la ciutat. Cotxes clàssics i antics han recorregut la distància entre el barri de Mas Gener i el Monestir en la 5a edició d'aquest ral·li que ha aconseguit créixer en participació any rere any.

Tot i que alguns dels inscrits finalment no han participat per assistir al Gran Premi de Catalunya de Moto GP, la cita ha aplegat 28 cotxes. El president de l'Associació de Propietaris i Veïns de Mas Gener, Josep Lluís Lolo, ha assegurat que el ral·li té recorregut per endavant.

Josep Lluís Lolo

Mira cap al futur perquè cada vegada més gent pugui gaudir d'aquests cotxes. Esperem que cada vegada siguin més i més antics.


La trobada també ha servit un aperitiu amenitzat amb jazz al Celler Modernista.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.