Pou d'Art proposa sis tallers intensius al juliol


  • Comparteix:

Un detall del cartell / Foto: Pou d'Art

Un detall del cartell / Foto: Pou d'Art

Pou d'Art proposa sis cursos intensius aquest juliol. Els tallers estan enfocats a diverses disciplines en sessions d'un sol dia. Cistelleria, treballs amb vímet, relleus de guix, pintura i tapís són algunes de les propostes que l'espai inclou en aquest cicle, que s'afegeix a l'oferta de cursos per a joves de quatre a 16 anys.

Els tallers que s'oferiran són relleus de guix, dibuix a l'aire lliure, mini tapís, fruiteria de vímet, pintura amb tècniques mixtes i cistella per a bicicleta.

L'objectiu d'aquests tallers és oferir una petita mostra del que es podrà trobar a partir de setembre a Pou d'Art, que canviarà de filosofia per deixar de ser una galeria i convertir-se en un espai de tallers, com explica la director Maria Fabre.

Maria Fabre

Estan pensats per donar un tastet del que serà Pou d'Art a partir de setembre. Oferirem molts més tallers per a joves i adults.


El primer taller serà el de relleus de guix el 5 de juliol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.