Lliurats els guardons de l'11è Premi de Narrativa Infantil


  • Comparteix:

Ginebra Torío, guanyadora del primer premi de 3r de primària

Ginebra Torío, guanyadora del primer premi de 3r de primària

Ginebra Torío, Etham Cuberas, Biel Vidal i Ian Ariño són els guanyadors de l'11è Premi de Narrativa Infantil, els guardons del qual s'han lliurat aquest dimarts en un acte a la Biblioteca Central Gabriel Ferrater. El certamen, organitzat per les llibreries locals i el consistori, ha rebut enguany un total de 598 relats de 16 escoles de Sant Cugat.

La iniciatiava està adreçada a nens que resideixin a Sant Cugat i que cursin estudis de 3r a 6è de primària. Les escoles participants han estat Catalunya, Ciutat d'Alba, Collserola, Gerbert d'Orlhac, Jaume Ferran i Clua, Joan Maragall, La Floresta, L'Olivera, Pi d'en Xandri, Pins del Vallès, Turó de Can Mates, El Pinar, La Farga, Pureza de María, Thau i Viaró.

En la categoria de 3r de primària, el primer premi ha estat per a Ginebra Torío, de l'escola Ferran i Clua, mentre que la menció especial ha estat per a Jan Civis, de l'Avenç.

En la categoria de 4t de primària, el primer premi ha recaigut en Etham Cuberas, de l'escola Gerbert d'Orlhac. La menció especial se l'ha emportada Sofia Moreno, d'El Pinar. Etham Cuberas ha explicat detalls de la seva obra basada en el Monestir.

Etham Cuberas

Em preguntava per les seves figures. Sempre m'he preguntat si aquests gegants estan vius.


En la categoria de 5è de primària, el primer premi se l'ha endut Biel Vidal, de l'escola L'Olivera. La menció especial ha estat per a Maria Melgosa, del Ferran i Clua.

En 6è de primària, el primer premi ha estat per a Ian Ariño, del Pins del Vallès. La menció especial ha recaigut en Lucía de Obes, de l'Europa International School. Ian Ariño ha fet una pinzellada sobre quina és la seva inspiració en un text sobre els refugiats sirians.

Ian Ariño

Estava mirant les notícies, vaig veure els refugiats sirians i em vaig preguntar com vivien. Vaig agafar l'ordinador i vaig començar a escriure.


Els guardonats i els finalistes han rebut un diploma, un llibre i un curs d'escriptura creativa. Les llibreries que col·laboren en l'organització del premi són Alexandria, El Celler de llibres, Paideia i El Pati de llibres.

A l'acte s'ha lliurat el llibre que ha editat l'Ajuntament amb els treballs guanyadors de l'any passat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.