El camí de Sant Cugat a Sant Quirze opta a convertir-se en carretera


  • Comparteix:

Moment de la reunió al Consell Comarcal / Foto: Diputació de Barcelona

Moment de la reunió al Consell Comarcal / Foto: Diputació de Barcelona

12 camins municipals del Vallès Occidental, entre ells el que uneix Sant Cugat amb Sant Quirze, reuneixen les característiques per passar a ser carretera, segons el pla zonal de carreteres del Vallès Occidental, elaborat per la Diputació de Barcelona. El document es va presentar als alcaldes de la comarca la setmana passada en una trobada amb el diputat d'Infraestructures Viàries i Mobilitat, Jordi Fàbrega.

Els camins municipals del Vallès Occidental que per les seves característiques d'utilització i de servei local, amb intensitat de trànsit elevades, d'entre 2.000 fins a 9.500 vehicles al dia, poden passar a ser carretera són els camins del Sellarés i l'Obac a Vacarisses, el de Can Goteress, a Terrassa, el camí Vell de Terrassa a Vacarissss, el d'Ullastrell a Castellbibal, el de Rubí a Terrassa, el de Sant Quirze del Vallès a Sant Cugat del Vallès, el de Sant Cugat a Cerdanyola, el de Cerdanyola a Montcada i Reixac, el de Badia del Vallès fins a Cerdanyola, un camí interior dins de Barberà del Vallès i un a Sabadell que connecta la N150 i la C58.

La inclusió, però, a la xarxa de carreteres de la Diputació comporta una inversió per adequar-la als criteris que regula la normativa. Ara, és decisió dels alcaldes de la comarca decidir en quin d'aquests tres camins s'inverteixen els 3,5 milions d'euros que la Diputació destinarà a aquest objectiu durant el mandat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.