Mira-sol Centre celebrarà dissabte de la setmana que ve la 3a Nit de Tapes


  • Comparteix:

Cartell de la iniciativa

Cartell de la iniciativa

Mira-sol Centre celebrarà dissabte de la setmana que ve la 3a edició de la Nit de Tapes amb l'objectiu de reforçar la fidelitat dels clients i consolidar el posicionament de la centralitat com un espai de referència per a les interaccions socials entre els veïns del districte. Enguany 16 establiments, el 77% del total del centre, participaran a la iniciativa, que oferirà tapes a un preu de 2,5 euros el tiquet. La proposta s'ubicarà a la planta baixa del centre entre les set de la tarda i les dotze de la nit.

La responsable de Mira-sol Centre, Alba Grau, ha explicat quin és l'objectiu de la iniciativa.

Alba Grau

Volem augmentar el vincle de la centralitat amb el nostre client oferint-li més actes de lleure i aprofitar aquest esdeveniment per oferir un espai on puguin fer les seves relacions socials.


El centre habilitarà una zona de degustació amb taules i cadires, i posarà a disposició dels usuaris una zona infantil amb jocs supervisada per monitors. A més de la gastronomia, la iniciativa també aposta per la música en directe amb l'actuació del grup santcugatenc Komfusió.

La regidora de Comerç, Mayte Pérez, ha posat en valor que la proposta arribi enguany a la tercera edició.

Mayte Pérez

És una manera per conèixer els restauradors i les parades del mercat. És consolidar la centralitat, que ja és un punt de referència a la ciutat i encara ho vol ser més.


La primera Nit de Tapes de Mira-sol es va celebrar el maig de l'any passat amb la participació d'onze paradistes i la venda de 4.000 tiquets. La segona edició va ampliar l'oferta amb la col·laboració de 13 establiments i la venda de 4.800 tiquets.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.