Divendres es publicarà l'ordre d'adjudicació de pisos de lloguer de Promusa


  • Comparteix:

El gerent de Promusa, Lluís Hosta, llegint la llista

El gerent de Promusa, Lluís Hosta, llegint la llista

La llista oficial amb l'ordre d'adjudicació dels pisos de lloguer de Promusa es farà pública aquest divendres a Promusa.cat. L'empresa municipal ha establert aquest dimecres l'ordre d'adjudicació dels sol·licitants mitjançant un sorteig electrònic que, de forma aleatòria, ha fixat la prioritat d'accés als pisos de protecció oficial que estan buits actualment i els que ho puguin estar en un futur. L'acte, al qual han assistit un centenar de persones, s'ha fet a la Casa de Cultura.

Actualment, Promusa té vuit pisos de lloguer general de diverses promocions que han quedat buits i que es lliuraran a través del nou ordre d'adjudicació establert en aquest sorteig. A mesura que es vagin desocupant pisos del parc d'habitatges, els nous adjudicataris podran optar a entrar-hi.

Quatre promocions disponibles
En aquest moments l'Ajuntament, a través de Promusa, té un parc de 272 habitatges de lloguer general repartits en quatre promocions: Benet Cortada (64), Vall-Seca (50), plaça dels Rabassaires (72) i Altimira (86 pisos de promoció privada gestionats per Promusa).

Els contractes d'arrendament tenen una durada de cinc anys, prorrogables per a períodes successius de dos anys, sempre que es compleixin els requisits establerts, fins un màxim de 15 anys, moment en el qual el Consell d'Administració es replantejarà la vigència o la reforma de les actuals bases d'adjudicació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.