Elisabeth Cao, de l'escola Avenç, guanyadora del concurs de dibuix d'educació viària


  • Comparteix:

L'entrega de premis del concurs / Foto: Premsa Sant Cugat

L'entrega de premis del concurs / Foto: Premsa Sant Cugat

Elisabeth Cao, de l'escola Avenç, és la guanyadora de l'11a edició del concurs de dibuix d'educació viària, una proposta del pla de formació viària de l'Ajuntament. Pablo de la Nuez, de l'escola Europa, i Ona Collellmir, de l'Àgora, han quedat en segon i tercer lloc respectivament. L'objectiu del concurs és que els alumnes de 5è de primària plasmessin en un dibuix el que havien après en les jornades d'educació viària.

Aquest any per primera vegada s'ha decidit premiar els participants. S'han presentat 507 alumnes de 12 escoles de Sant Cugat, dels quals s'han escollit 24 finalistes. Els guanyadors del concurs, Elisabeth Cao i Pablo Nuez, han explicat les seves il·lustracions.

Elisabeth Cao i Pablo Nuez

El meu dibuix parlar de les coses que s'han de fer a Sant Cugat perquè els carrers estiguin nets i tot funcioni bé. / El meu dibuix ensenya un policia parant un cotxe i la típica imatge còmica d'un cotxe inclinant-se.


El primer premi ha consistit en una bicicleta, el segon en un patinet i el tercer en un monopatí. Els tres guardonats també s'han emportat uns cascs i unes proteccions per a la conducció segura. A més s'ha fet una menció especial a l'escola Pins del Vallès, per la implicació en el concurs. El cap de la Policia Local, Josep Maria Escarré, ha comentat la importància de la participació en el concurs.

Josep Maria Escarré

No només ens dóna idea dels coneixements i les actituds que hem aconseguit ensenyar als nens, sinó també com veuen ells la ciutat i els problemes que hi troben.


La tinenta d'alcalde de Serveis Urbans, Cristina Paraira, ha lliurat els guardons aquest divendres a l'ajuntament, en companyia del policia encarregat de la formació viària, Siscu López, i d'Escarré.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.