El CASC reclama de nou que s'aturin les maniobres militars a Collserola


  • Comparteix:

Unes maniobres militars a Collserola / Foto: CASC

Unes maniobres militars a Collserola / Foto: CASC

El Col·lectiu Antimilitarista de Sant Cugat (CASC) reclama de nou que es prohibeixin les maniobres militars amb armes al Parc Natural de Collserola. L'entitat lamenta en un comunicat que s'estiguin fent esforços per millorar la convivència entre ciclistes i excursionistes, i es deixi de banda aquesta prohibició, que consideren 'molt més greu'.

El CASC insta Mercè Conesa a treballar des de la vicepresidència del Consorci del Parc de Collserola a exercir 'tota la pressió possible' per aconseguir que s'aturin aquestes activitats a la zona. També fa una crida a l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i al grup municipal de la CUP-PC a Sant Cugat a lluitar contra aquesta situació. Ho argumenta el membre del CASC Xabier Araujo.

Xabier Araujo

Depèn del patronat controlar els usos del parc. Qui controla el patronat i li pot obligar a dir que no hi hagi militars vestits de camuflatge?


El CASC ha fet fins ara diverses campanyes per prohibir les maniobres militars.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.