Asdi i l'Ateneu reben el suport econòmic de l'Obra Social la Caixa


  • Comparteix:

Ususaris d'Asdi / Foto: Blog ASDI

Ususaris d'Asdi / Foto: Blog ASDI

L'Obra Social la Caixa ha concedit a l'espai de lleure de l'Ateneu i a Asdi ajuts per finançar els seus projectes assistencials. En concret, l'espai de lleure social per a persones amb trastorn mental sever de l'Ateneu rebrà 23.260 euros i a Asdi s'han concedit 15.480 euros.

Aquests ajuts formen part de la convocatòria de Promoció de l'Autonomia i Atenció a l'Envelliment, la Discapacitat i la Dependència 2016 de l'Obra Social la Caixa, que destinarà prop d'un milió d'euros a 39 projectes de la demarcació de Barcelona.

Entre ells, està el projecte d'Asdi, que amb aquesta subvenció vol modernitzar els suports informàtics perquè estiguin adaptats a les diferents discapacitats dels usuaris amb l'objectiu de crear un centre de recursos per al temps lliure. Està previst que un centenar de persones es beneficiïn d'aquest projecte. El president d'Asdi, Enric Tomàs, ha explicat com utilitzaran aquest ajut.

Enric Tomàs

Estem molt satisfets i agraïts. Renovarem tot l'equip informàtic perquè tothom hi pugui participar i fer-ho millor.


En el cas de l'Ateneu, l'espai de lleure posa al servei de persones amb trastorn mental els espais i recursos de l'entitats. L'objectiu és promoure l'autonomia personal i de sociabilització dels usuaris, una quarantena. El responsable de Relacions Institucionals de l'Ateneu, Toni Ramon, ha explicat que l'ajuda servirà per adaptar la infraestructura a la futura seu de la Casa Jaumandreu.

Toni Ramon

Volem millorar l'accessibilitat de les zones que l'Ateneu destina a l'espai de lleure. Amb el canvi d'ubicació les necessitats canviaran però també hi són i el que farem serà redefinir el projecte.


En total, el programa d'ajuts a projectes d'iniciatives socials de l'Obra Social la Caixa preveu destinar més de 17 milions d'euros a les vuit convocatòries anuals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.