Guitarres, concursos i Frank Montasell, avui a la DesPlaça Jove


  • Comparteix:

Frank Montasell, a Cugat.cat

Frank Montasell, a Cugat.cat

Activitats de tot tipus amb la música i la diversió com a teló de fons farceixen l'oferta d'aquest divendres de la DesPlaça Jove. Un 'Samarretunning' obrirà foc a les sis de la tarda les propostes al parc Ramon Barnils, que acollirà iniciatives fins a les quatre de la matinada amb la batucada a càrrec d'A Batida do Tambor.

Després del 'Samarretuning', l'agenda del DesPlaça seguirà a dos quarts de vuit del vespre amb una sessió de 'guitarreig'. Mitja hora abans, els organitzadors proposen als santcugatencs traslladar-se al passeig de Francesc Macià per viure una nova edició del 'llitboard'.

El parc de Ramon Barnils també serà el punt de sortida, a dos quarts de vuit del vespre, del correplaces de Festa Major amb l'acompanyament de la fanfàrria Zebrass. Les propostes continuen a les nou amb el sopar popular i el concurs d'Openings Mítics.

La música agafarà cos entre les onze de la nit i les quatre de la matinada amb una marató de concerts encapçalada per Frank Montasell i la presentació del seu disc en solitari 'Mai és Massa'. El seguiran Ghost Trip (00.30) i The Risas, que presenten 'Cucurelles' (02.00).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.