Asdi externalitzarà el seu servei a causa de les dificultats econòmiques


  • Comparteix:

Un dels tallers d'Asdi

Un dels tallers d'Asdi

L'Associació Pro-Disminuïts Físics i Psíquics (Asdi) està en converses amb cinc entitats socials, entre elles el Grup Catalònia i Prodis, perquè gestionin els serveis, ha confirmat a Cugat.cat el seu president, Enric Tomàs. Problemes financers han dut l'associació a apostar per aquesta via, que s'ha de concretar jurídicament i que comportaria l'assumpció dels 17 usuaris actuals, 13 treballadors i la cessió d'ús de l'espai.

Després de 35 anys d'activitat, Asdi iniciarà una nova etapa vinculada a una entitat social que gestionarà els serveis que el centre ocupacional presta al passeig de Mestra de Casesnoves, 4. Enric Tomàs ha explicat que, a causa dels problemes financers, l'associació ha apostat per externalitzar la gestió.

Enric Tomàs

Fa uns mesos que no es reposen les places. No volíem endeutar-nos. Preferim arribar a un acord amb algú i sense córrer.


El president d'Asdi ha assegurat que, en cap cas, aquest canvi jurídic comportarà la desaparició de l'associació i que aquesta continuarà sent propietària del patrimoni.

Enric Tomàs

Asdi està buscant la millor alternativa possible. El futur de l'entitat continua. Treballarà com una més en el poble.


Tomàs ha afegit que l'empresa que gestioni els serveis serà jurídicament la propietària i que una de les tasques que podria conservar Asdi són les activitats de lleure. El president de l'entitat ha dit que en les converses s'haurà de concretar com Asdi mantindrà el seu nom.

Asdi va arrencar el 1981 i va obrir el 2002 el centre ocupacional amb l'objectiu d'estimular persones amb problemes físics o psíquics, al marge del seu grau de disminució.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.