Un santcugatenc mor en una col·lisió contra un camió a la Segarra


  • Comparteix:

L'accident ha tingut lloc a quarts de quatre de la tarda

L'accident ha tingut lloc a quarts de quatre de la tarda

Un veí de Sant Cugat de 76 anys ha mort aquest dijous quan el tot terreny que conduïa ha xocat amb un camió a l'A2 a la Ribera d'Ondarra (la Segarra), en sentit Barcelona. Les causes de la col·lisió, que ha tingut lloc a dos quarts de quatre de la tarda, encara s'estan investigant. El conductor del camió ha resultat il·lès.

Arran del sinistre, s'han activat cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Pel que fa a l’afectació viària, s’han tallat dos carrils de la via en sentit Barcelona i això ha provocat un quilòmetre de retenció.

El Servei Català de Trànsit (SCT) recorda que el Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit (SIAVT) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre. També poden conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S'hi pot contactar al telèfon gratuït 900 100 268.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.