Els valldoreixencs podran gaudir de la carpa cultural a mitjans de juliol


  • Comparteix:

La carpa acollirà activitats lúdiques i culturals.

La carpa acollirà activitats lúdiques i culturals.

La carpa cultural de Valldoreix estarà enllestida a mitjans del mes de juliol. A data d'avui ja s'ha fet la base de formigó necessària per sostenir la infraestructura, i segons les previsions, la carpa podria estar muntada la primera quinzena del mes vinent. Recordem que aquest equipament és una alternativa al futur edifici cultural que té previst construir l'EMD, tot i que l'equip de govern ja ha avançat que podria mantenir la carpa un cop fet aquest nou casal.

Valldoreix disposarà, en poques setmanes, d'un nou espai per fer activitats lúdiques i culturals. Així ho ha confirmat el vocal de Serveis Personals, Josep Casadellà, que ha explicat que les obres per instal·lar la carpa que assumirà part d'aquestes activitats, van endavant.

Josep Casadellà

La brigada d'obres ja ha fet la base de formigó i l'empresa que l'instal·la ens ha dit que estarà la primera setmana de juliol. Espero que a mitjans de mes ja pugui funcionar.


El vocal de l'EMD ha afegit que el fet que la brigada d'obres s'hagi encarregat de fer la base de formigó ha abaratit el projecte. Ara, només queda que l'empresa responsable de muntar la carpa acabi de fer la instal·lació, que podria estar enllestida entre la primera i la segona setmana de juliol.

L'objectiu d'aquest equipament és donar sortida a les diferents activitats que es programen a Valldoreix, mentre no es construeix un nou casal cultural, més gran que l'actual i amb sala de teatre i diferents espais polivalents, entre d'altres. Tot i això, Casadellà ja ha avançat que no es descarta mantenir la carpa si hi ha prou activitat per omplir els diferents espais.

Josep Casadellà

Segurament, aquests espais no podran acollir tota l'oferta, i si veiem que la carpa fa falta i funciona bé, podríem mantenir-la un co fet el nou edifici cultural.


Pel que fa a la construcció d'aquest nou casal, el projecte està pendent ara de l'expropiació d'un terreny situat enmig de la zona on l'EMD té previst fer aquest i altres equipaments. El projecte depèn també de la possibilitat de treure les línies elèctriques, una qüestió que des de Valldoreix volen abordar conjuntament amb l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.