Malestar en els firaries de Festa Major per l'obtenció dels permisos


  • Comparteix:

Els firaries diuen que els permisos es deneguen 'sense raó'.

Els firaries diuen que els permisos es deneguen 'sense raó'.

Els firaries de Festa Major denuncien que l'Ajuntament els denega els permisos per instal·lar les seves atraccions al Parc de l'Arborètum sense justificació. Mentre els firaires asseguren que compleixen la normativa, l'equip de govern assegura que només es permetrà la instal·lació d'aquelles atraccions que tinguin els papers en regla i garanteixin la seguretat dels ciutadans.

Els firaries estan molestos perquè, asseguren, se'ls està vetant la seva instal·lació al parc de l'Arborètum. Des de fa dies fan processó a l'Ajuntament demanant que se'ls doni la llista d'atraccions permeses però a dia d'avui, diuen, només se n'han autoritzat poc menys de 10.

No entenen perquè es denega el permís a algunes atraccions que asseguren compleixen la normativa vigent. Una de les firaries, Anna, assegura que la prohibició de l'Ajuntament no està justificada i demana que se'ls doni una raó argumentada:

Firaira

Vull que ens donin una raó de pes. No està motivat. Tenim tots els permissos en regla.


L'alcalde, per la seva banda, diu que l'objectiu de l'Ajuntament és vetllar per la seguretat dels ciutadans. En aquest sentit, assegura que els tècnics municipals donen o deneguen permisos en funció que les atraccions compleixin la normativa:

Lluís Recoder

L'Ajuntament i els tècnics vetllen per garantir la seguretat dels ciutadans. Per tant les atarccions han de complir la normativa.


Els firaires asseguren que l'any passat la fira, a Coll Favà, va funcionar molt bé i esperen tornar a repetir el model de l'any passat amb un sol fil musical i una fira de més petit format. No obstant, asseguren que els permisos que s'estan donant fins ara, no segueixen cap criteri ni persegueixen tenir una fira de dimensions més petites:

Firaira

No hi ha un criteri. S'estan donant permisos a traccions grosses i, en canvi, se'n deneguen altres.


La Fira de Festa Major s'instal·larà al Parc de l'Arborètum.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.