Els Geganters de Sant Cugat se sumen a la campanya 'Les gegantes amb tu' per lluitar contra el càncer de mama


  • Comparteix:

Disseny el dibuix que lluirà la samarreta per recaptar fons per a la campanya / Foto: Geganters de Sant Cugat

Disseny el dibuix que lluirà la samarreta per recaptar fons per a la campanya / Foto: Geganters de Sant Cugat

Els Geganters de Sant Cugat presentaran a la Festa Major la campanya 'Les gegantes amb tu'. La iniciativa, impulsada per la colla gegantera de Sant Pere de Vilamajor, vol recaptar diners per a la recerca contra el càncer de mama. Durant les actuacions dels gegants s'instal·larà una taula per informar sobre la proposta i es vendran samarretes amb el lema 'Les gegantes amb tu'. Tot plegat culminarà el 23 d'octubre amb una cercavila de gegantes i gegantones a Barcelona.

La colla oferirà unes samarretes de color rosa amb el nom de la campanya en lletres blanques i el perfil sencer de la geganta Marieta també de color blanc. De fet és l'aportació de l'agrupació santcugatenca a la iniciativa, ha explicat el seu president, Ramon Bruguera.

Ramon Bruguera

Ens va semblar molt bé, però vam voler donar-li un caire més local. Per això hem fet una samarreta que posarem a la venda durant la Festa Major.


La pintora santcugatenca i membre de la colla de Gegants de Sant Cugat Maria Fabre és l'autora del disseny.

Maria Fabre

Estava clar que la gegata havia de sortir. La tipografia és feta amb retolador i la lletra 'b' és un cor que simbolitza estar amb tothom i col·laborar amb aquest tipus d'iniciativa.


Els diners que es recaptin es destinaran a la Fundació WHIO (Vall d'Hebron Institut Oncològic) per al projecte' Estudi en profunditat de les alteracions moleculars del càncer de mama: avaluació dels factor moleculars pronòstic i predictius de resposta a tractaments diana contra el càncer de mama'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.