Les obres de millora del clavegueram provoquen afectaccions de mobilitat al centre


  • Comparteix:

Mapa de les afectacions a la zona / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Mapa de les afectacions a la zona / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Les obres de millora del clavegueram de la plaça dels Quatre Cantons, l'avinguda de Rius i Taulet i el carrer d'Enric Granados provoquen des d'aquest dilluns afectacions a la mobilitat de la zona. Els treballs es faran en diferents fases i està previst que s'allarguin fins a finals d'agost.

En una primera fase, del 4 al 15 de juliol, el trànsit de vehicles per l'avinguda de Rius i Taulet quedarà restringit a un sol carril de circulació des de la plaça dels Quatre Cantons fins al carrer d'Enric Granados. També es veuran afectats en aquesta mateixa fase de les obres els carrers d'Endavallada i de Santiago Rusiñol, ja que quedarà tallat el pas amb l'avinguda de Rius i Taulet.

A partir del divendres 15 de juliol es veurà afectat també el carrer d'Enric Granados entre les avingudes de Rius i Taulet i Catalunya, ja que quedarà tallat el pas amb l’avinguda Catalunya.

A més, del 4 de juliol a l’1 d’agost, els veïns i comerciants no podran sortir pel carrer d'Endavallada i hauran de fer-ho pel carrer de Sabadell. Només es permetrà el pas per accedir als guals.

En la darrera fase d’aquestes obres, del 5 al 26 d’agost, l’avinguda de Rius i Taulet continuarà restringida a un sol carril de circulació des de la plaça Quatre Cantons fins al carrer d'Enric Granados. En aquest cas estarà tallat el carril esquerre en el sentit de la marxa. També estarà tallat l’accés al carrer de Santa Maria.

Les obres a executar són les següents:

- Obres de renovació de la xarxa de clavegueram a l'avinguda de Rius i Taulet i al carrer de Francesc Moragas (Plaça de Quatre Cantons). Millora del clavegueram a l’encreuament de xarxes a la plaça dels Quatre Cantons. Import: 87.674 euros

- Obres de construcció del col·lector d’aigües pluvials del carrer d’Enric Granados fins a la plaça dels Quatre Cantons. Construcció d’un nou tram de xarxa pluvial per a la connexió de la xarxa d’aigües pluvials de la plaça de Sant Pere i la millora del drenatge urbà, afavorint el funcionament i gestió del clavegueram mitjançant la desconnexió d’aigües pluvials. Import: 30.140 euros



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.