El Mercat de Pagès de l'Ateneu torna aquest dissabte al casc antic


  • Comparteix:

Mercat de pagès a la plaça de Sant Pere

Mercat de pagès a la plaça de Sant Pere

El Mercat de Pagès arriba aquest dissabte a la plaça de Sant Pere i al carrer Major amb paradetes de productes de l'agricultura ecològica, d'elaboració artesanal i de producció natural. L'Ateneu organitza aquesta iniciativa dos dissabtes al mes de nou del matí a dues de la tarda, amb l'objectiu d'incentivar el comerç just i ecològic.

De la mà dels seus productors, els compradors que s'acostin al Mercat de Pagès podran trobar ofertes procedents de l'agricultura ecològica, com verdures, fruita, fruits secs, llegums i pa. També s'hi podran trobar productes alimentaris d'elaboració artesanal, com melmelades, embotits, formatges i vi, i altres de producció natural, com bolets. La venda sense intermediaris permet un apropament entre consumidors i productors i elimina la despesa de combustible dels transports llargs, a més d'acabar amb l'emissió de carboni que aquests alliberen a l'atmosfera.

L'Ateneu ofereix, en col·laboració amb tres cooperatives ecològiques de Sant Cugat, dos dissabtes al mes aquest espai de trobada on els ciutadans tindran accés a un producte de màxima qualitat i a un preu just.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.