Nova convocatòria avui de Guia'm pel Monestir


  • Comparteix:

Les visites es fan cada diumenge

Les visites es fan cada diumenge

Dues persones amb la síndrome d'Asperger ofereixen novament avui visites guiades al Museu del Monestir. La iniciativa és fruit d'un acord entre la Fundació Friends i l'Ajuntament per impulsar el projecte Guia'm i fomentar la inserció laboral de persones amb necessitats especials. Les visites es fan cada diumenge a la una del migdia.

Les visites a l'equipament cultural són conduïdes per persones amb la síndrome que van acompanyades en tot moment pel personal de suport tècnic de la fundació, que en serà responsable.

El projecte Guia'm vol posar en valor el patrimoni cultural a través d'una nova mirada. La iniciativa vol trencar els estigmes i prejudicis envers les persones amb la síndrome d'Asperger. Un dels objectius principals d'aquesta proposta és aconseguir la integració laboral de les persones amb necessitats especials i aposta pel Museu com un lloc d'integració, diàleg i creixement cultural.

Els visitants podran pagar la voluntat per gaudir de les visites. Els diners que es recapten es destinen íntegrament a pagar el sou dels guies.

A part d'aquesta iniciativa, els Museus de Sant Cugat tenen els programes Fem un Museu i Explica'm Teixint, dues activitats que tenen l'objectiu de fer accessible la cultura i integrar les persones en risc d'exclusió social.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.