Trànsit preveu el retorn de 307.000 vehicles cap a l'àrea metropolitana de Barcelona


  • Comparteix:

matge d'arxiu d'una de les vies afectades pel dispositiu / Foto: ACN

matge d'arxiu d'una de les vies afectades pel dispositiu / Foto: ACN

L'operació retorn del pont de Sant Joan mobilitza durant la jornada d'avui 307.000 vehicles, segons l'estimació del Servei Català de Trànsit. Es preveu que la franja amb més trànsit es concentri entre dos quarts de set del vespre i dos quarts de deu de la nit. Tot i això, l'operatiu especial arrenca a les dotze del migida i tanca a mitjanit.

Enguany, però, amb motiu de la jornada d'eleccions, es preveu que la mobilitat de tornada quedi més esglaonada durant tot el dia que altres anys.

Durant el dispositiu, s'establiran mesures especials de circulació, ordenació i regulació per augmentar la capacitat viària i minimitzar les retencions. És el cas del carril bus-VAO de la C-58, que queda obert a tots tipus de vehicles excepte camions de 7,5 tones o mes entre les tres de la tarda i les nou del vespre en sentit Barcelona.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.