La veu de Judit Neddermann sedueix la plaça de Barcelona en el segon dia de Festa Major


  • Comparteix:

Judit Neddermann, en concert

Judit Neddermann, en concert

La plaça de Barcelona s'ha omplert aquest dimecres per seguir de prop el concert de la cantant Judit Neddermann amb el seu repertori de jazz i música negra. L'espai La Taverna ha acollit la tercera actuació de la cantant en un any a Sant Cugat, on ha mostrat de nou les interioritats del seu segon disc en solitari 'Un segon'.



Una formació de set músics ha acompanyat la intèrpret que, ràpidament, s'ha fet seu el públic. Aquesta és la tercera vegada que Neddermann visita Sant Cugat aquest 2016 després del concert que va oferir al Teatre-Auditori i al Castell de Canals de Valldoreix.

L'artista de Vilassar de Mar ha destacat que aquestes visites l'han fet sentir més còmoda a l'hora de preparar el concert de la Festa Major de Sant Cugat. El disc que ha presentat al casc antic és el seu segon treball en solitari després de 'Tot el que he vist'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.