Sant Cugat, un dels escenaris de la nova sèrie documental de TV3 'El lloc dels fets'


  • Comparteix:

El rodatge de la sèrie documental ha començat aquest estiu

El rodatge de la sèrie documental ha començat aquest estiu

Sant Cugat serà un dels escenaris de la sèrie documental 'El lloc dels fets', una nova producció de Televisió de Catalunya (TVC) que es basa en la descoberta d'esdeveniments de caràcter històric que van passar arreu del país. Presentat per Marc Heras, l'espai vol resoldre misteris i conèixer els fets que podrien haver canviat el present. La sèrie s'emetrà al 2017 i mostrarà tretze llocs amb tretze històries, la majoria poc conegudes, que porten a un passat que va des dels ibers fins a principis del segle XX.

'El lloc dels fets' repassarà traïcions, estafes, crims, secrets, obsessions i venjances que van passar a indrets com Sant Pere de Casserres, el poblat ibèric d’Ullastret, el castell de Miravet, el palau Maricel de Sitges, la Seu Vella de Lleida, la Tàrraco romana, el palau Reial de Barcelona, la Universitat de Cervera, la fàbrica Asland de Castellar de n'Hug i els monestirs de Santes Creus, Sant Pere de Rodes, Sant Cugat del Vallès i Santa Maria de Ripoll.

El projecte tindr una plataforma per a dispositius mòbils, que, a cada indret, permetrà realitzar visites immersives per viure de més a prop l’experiència de la història. Per això s’utilitzaran tècniques de realitat augmentada i de realitat virtual, de manera que partint de cada història es podrà viure com era un setge a l'Edat Mitjana, com vivien els bandolers i el martiri dels primers cristians entre d’altres.

'El lloc dels fets' és una producció de Televisió de Catalunya i Createl, dirigida per Jesús Font, en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya i les quatre diputacions catalanes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.