La prova pilot de l'hort comunitari de Mira-sol escalfa motors


  • Comparteix:

L'hort es troba a tocar del Casal de Mira-sol / Foto: hortmirasol.cat

L'hort es troba a tocar del Casal de Mira-sol / Foto: hortmirasol.cat

El Casal de Mira-sol acull aquest dimarts a les set de la tarda una sessió informativa oberta a tothom sobre la prova pilot de l'hort comunitari del districte, un espai que vol aprofitar el sòl i, a més, ajudar l'economia i servir com a socialitzador. S'ubicarà al solar de darrere de l'equipament municipal i disposarà de 3.200 metres quadrats amb un pou, una bassa i una cinquantena de parcel·les. El període per fer arribar les sol·licituds tindrà lloc durant tota la setmana vinent al web de la iniciativa.

Tot plegat sorgeix arran d'una proposta del consell de barri de Mira-sol durant el mandat passat i es durà a terme amb un pressupost de 58.000 euros, 30.000 dels quals són de la partida de lliure disposició del districte i la resta, del pressupost municipal. La prova pilot estarà gestionada, almenys durant dos anys, per l'entitat Cíclica i formarà part del mateix casal.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.