La piscina del Parc Central es mulla un any més per l'esclerosi múltiple


  • Comparteix:

El salt de l'edició de l'any passat del 'Mulla't'

El salt de l'edició de l'any passat del 'Mulla't'

La piscina municipal del Parc Central torna a participar aquest diumenge a les dotze del migdia en la campanya 'Mulla't per l'esclerosi múltiple'. Organitzada per la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM), la iniciativa és una acció de suport a les persones afectades per la malaltia i a la seva investigació. Més de 600 piscines del país participen en la campanya, que l'any passat va tenir la participació de més de 70.000 persones.

La recaptació econòmica es farà a través de donatius o bé comprant productes de marxandatge, com samarretes, tovalloles i bosses. Els diners es destinaran a ajudar els joves que pateixen esclerosi múltiple. Ho ha explicat a l'ACN la directora executiva de FEM, Rosa Masriera.

Rosa Masriera

La recaptació anirà destinada a ajudar aquestes persones joves, que es troben amb uns dubtes que els acompanyaran tota la seva vida.


Enguany, els xefs Sergio i Javier Torres són els padrins de la iniciativa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.