Els casals d'estiu de l'Aula de So comencen dilluns vinent


  • Comparteix:

Detall del cartell dels casals / Foto: Aula de So

Detall del cartell dels casals / Foto: Aula de So

Cant, dansa, instruments i jocs esportius són algunes de les activitats que té programades l'Aula de So per als seus casals d'estiu. L'entitat musical oferirà tres torns de casals d'una setmana de durada que començaran dilluns de la setmana que ve. Les inscripcions estan obertes i es poden fer a través de la web de l'entitat.

La proposta va dirigida a nois i noies de quatre a 12 anys i l'horari és de nou del matí a dos quarts de cinc de la tarda de dilluns a divendres. En aquest temps, els participants faran diferents activitats i tallers que comprenen propostes relacionades amb la música, el teatre i l'esport.

S'ofereixen sessions d'iniciació instrumental amb l'opció de rebre classes individuals. També es treballaran tècniques teatrals i es faran activitats físiques, com excursions i sortides a la piscina, entre d'altres.

El full d'inscripció, que es pot descarregar a la web de l'entitat, s'ha de fer arribar a les oficines de la plaça d'en Coll número 2 o bé per correu electrònic a secretaria@auladeso.org.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.