La Festa Major de Mira-sol porta un dissabte d'activitats per a tothom


  • Comparteix:

Cartell de la festa

Cartell de la festa

La Festa Major de Mira-sol omple aquest dissabte el districte d'activitats culturals, tradicionals i musicals per a totes les edats. Entre dos quarts d'onze del matí i dos quarts de dues del migdia, els infants podran gaudir d'activitats experimentals al pati del casal i d'un circuit d'inflables, pintacares i globoflèxia a la plaça d'Ausiàs March.

Ja a la tarda, a dos quarts de cinc, començarà el campionat de petanca al Club de Petanca de Mira-sol. Mitja hora més tard, al casal se celebraran partides simultànies d'escacs.

A les sis, començarà la 9a Fira d'Intercanvi de Mira-sol al carrer de Mallorca, on els veïns podran intercanviar objectes que ja no utilitzin i buscar aquells que els puguin fer servei.

L'equipament municipal acollirà diferents activitats a partir de les set de la tarda. La primera d'elles serà un ball de sardanes amb la Cobla Contemporània i al vespre, a dos quarts de deu, tindrà lloc un sopar popular de carmanyola. A les deu serà el torn del karaoke.

A les onze de la nit, el restaurant La Ponderosa acollirà el grup de música Los Desparasitados. Per tancar la jornada, l'orquestra La Girasol oferirà un concert on repassarà els millors èxits de sempre a la pista del davant del casal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.