Mira-sol diu adéu a la Festa Major amb els bastoners i havaneres


  • Comparteix:

Els bastoners de Sant Cugat animaran la festa

Els bastoners de Sant Cugat animaran la festa

Mira-sol acomiada tres dies de Festa Major amb l'actuació dels Bastoners de Sant Cugat i la tradicional cantada d'havaneres del districte. L'últim dia arrenca amb una bicicletada popular que sortirà del Casal Mira-sol a dos quarts d'onze del matí. En acabar se sortejarà una bicicleta entre els participants. A les dotze del migdia, per refrescar els més petits, es farà la festa de l'escuma a la pista del Casal de Mira-sol, on hi haurà música i animació.

A dos quarts de set de la tarda, el Casal d'Avis de Mira-sol proposa un ball obert a tothom al casal del districte. A dos quarts de vuit al pati es repartirà berenar de festa major que anirà acompanyat, mitja hora després, per l'exhibició dels Bastoners de Sant Cugat.

Per finalitzar la celebració, Mar Endins, el grup d'havaneres de Mira-sol que fa 35 anys que interpreta música marinera, entonarà cançons tradicionals mentre els veïns de Mira-sol gaudeixin del típic rom cremat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.